Controles

Waarom regelmatig langskomen voor een controle?

Door twee keer per jaar de tandarts te bezoeken voor een controle, kunnen eventuele problemen in een vroeg stadium gesignaleerd worden. Tijdens een controle kijken wij naar een aantal dingen, zoals het ontdekken, monitoren en behandelen van gaatjes. Ook kijken we naar de gezondheid van het tandvlees en maken geregeld röntgenfoto’s van het gebit. Op deze foto’s zien wij dingen die anders niet zichtbaar zijn, zoals ontstekingen en gaatjes op lastige plekken.

Gebitscontrole Emmeloord

Wat doen wij tijdens een controle afspraak?

Tijdens de controle afspraak zorgen wij er altijd voor dat u niet alleen een tandarts, maar ook een van onze preventie assistenten ziet. Zij maakt uw gebit schoon en zorgt ervoor dat u altijd met een gereinigd gebit de deur uitgaat. Meer over het belang van het reinigen van uw gebit, leest u onder Preventie en Gebitsreiniging. Ontdekken wij een gaatje dat wij tijdens de controle afspraak kunnen behandelen? Dan doen wij dit graag. Zo hoeft u niet terug te komen voor een extra afspraak.

Direct inschrijven
Controle tandarts Emmeloord

Waar streven wij naar?

Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke controle afspraak. Dit houdt in dat wij lange wachttijden in de wachtkamer zo veel mogelijk proberen te voorkomen en efficiënt met de tijd in de stoel omgaan. Zo hoeft u nooit langer te wachten dan nodig is. Gezinnen zien wij graag tijdens een speciale gezinsafspraak, zodat iedereen in één keer gezien kan worden.

Hoe plannen wij een nieuwe afspraak?

Na de controle afspraak, krijgt u direct een afsprakenkaartje met een nieuwe controle afspraak mee. Ook het plannen van een eventuele behandelafspraak, doen wij gelijk na de controle afspraak. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Contact opnemen!

Neem contact met ons op via 0527-697800 of het onderstaande contactformulier.

Verzenden