Tanden bleken

Hoe kan ik het verkleuren van het gebit voorkomen?

Een schoon en wit gebit geeft een frisse uitstraling. Hoewel de kleur van uw gebit deels genetisch is bepaald, zijn er ook diverse factoren van buitenaf van invloed op de kleur en uitstraling van uw gebit. Denk hierbij aan verkleuringen door thee, koffie, sigaretten en wijn. Door er een goede mondhygiëne op na te houden kunt u deze verkleuringen deels voorkomen. Wij adviseren u dan ook om (naast het thuis reinigen van uw gebit) ook tweemaal per jaar de preventie assistent te bezoeken. Deze reinigt uw gebit grondig en helpt hiermee uw gebit gezond en mooi te houden. De preventie assistent kan uw gebit polijsten. Dit heeft vaak al een enorme positieve invloed op de kleur van uw gebit.

Tanden bleken in Emmeloord
Tanden bleken bij tandarts

Waarom uw tanden bleken?

Heeft u last van hardnekkig verkleurde tanden, die u als ontsierend ervaart? Dan kan het bleken van uw tanden een goede oplossing zijn. Onze gediplomeerde preventie assistenten zijn speciaal opgeleid in het veilig bleken van uw tanden. Dit gebeurt altijd onder toezicht van een tandarts.

Uw tanden wit houden na het bleken

Na het bleken zien uw tanden weer stralend wit uit. Het is na de behandeling belangrijk om goede aandacht voor uw mondhygiëne te hebben. Zo voorkomt u dat uw tanden opnieuw verkleuren. Bezoek daarom tweemaal per jaar de preventie assistent om uw gebit grondig te laten reinigen.

Moet ik voor tanden bleken een aparte afspraak maken?

Tijdens een reguliere controle afspraak kunt u aan de tandarts aangeven wat uw wensen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een losse afspraak voor te maken. Dit kunt u doen via het contactformulier op de website, telefonisch of aan de balie in de praktijk.

Direct inschrijven

Contact opnemen!

Aliquam ex sem, iaculis at interdum non, bibendum non est. In mi sapien, consequat ut consequat eget!

Verzenden