Esthetische tandheelkunde

Waarom esthetische tandheelkunde?

Het gebit heeft diverse functies, waarbij het (voor)verwerken van voedsel de belangrijkste is. Hoewel het gebit officieel geen esthetische functie heeft, vinden veel mensen het prettig als hun gebit er gezond en verzorgd uitziet. Bij Tandartspraktijk Emmeloord begrijpen wij uw wens en denken graag samen met u over de mogelijkheden tot het verfraaien van uw gebit.

Esthetische tandheelkunde

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tandartspraktijk Emmeloord biedt een breed scala aan esthetische behandelopties aan. Zo kunnen wij met behulp van tandkleurige facings en vulmaterialen veranderingen in de vorm, stand en kleur van uw tanden en kiezen aanbrengen. Ook tanden bleken en het meedenken in eventuele andere esthetische gebitsbehandelingen doen wij graag.

Het is goed om te benadrukken dat een goede mondhygiëne niet alleen van invloed is op de mondgezondheid, maar ook zeker effect op de uitstraling van uw gebit heeft. Daarom adviseren wij u altijd om tweemaal per jaar uw gebit door de preventie assistent te laten reinigen. Dit gebeurt gewoon tijdens uw periodieke controle.

Moet ik voor esthetische tandheelkunde een aparte afspraak maken?

Tijdens een reguliere controle afspraak kunt u aan de tandarts aangeven wat uw wensen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een losse afspraak voor te maken. Dit kunt u doen via het contactformulier op de website, telefonisch of aan de balie in de praktijk.

Direct inschrijven

Contact opnemen!

Neem contact met ons op via 0527-697800 of het onderstaande contactformulier.

Verzenden