Over ons

Wie zijn wij?

Tandarts-Implantoloog Ward Lange studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Na het afronden van zijn studie en het opdoen van werkervaring besluit hij de driejarige specialisatie tot implantoloog te volgen. In 2016 rondt hij deze succesvol af en start met het uitvoeren van implantologie behandelingen door heel Nederland. Op 1 november 2018 nam hij tandartspraktijk L.A.K. Jonker over, om de praktijk voort te zetten onder de naam Tandartspraktijk Emmeloord. Per 1 augustus 2021 neemt Tandartspraktijk Emmeloord ook Tandartspraktijk Baas over. In dit nieuwsbericht vertellen wij u hierover meer.

Tandartspraktijk Emmeloord is een brede praktijk met een groot aanbod aan behandelingen. Zo ontvangen wij graag gezinnen tijdens een speciale gezinsafspraak, hebben we een kundig team van preventie assistentes, vinden alle implantologische behandelingen gewoon plaats in de praktijk en denken wij actief mee in het gezond en mooi houden van uw gebit.

 

Waar streven wij naar?

Ons team doet er alles aan de afspraken en behandelingen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij streven naar een korte wachttijd in de wachtkamer, u ziet tijdens uw controle doorgaans een tandarts én een preventie assistente en u gaat indien mogelijk altijd met een gereinigd gebit de deur uit. Kleine behandelingen voeren we direct tijdens de controle uit. Zo hoeft u minimaal terug te komen voor vervolgafspraken.

Direct inschrijven
Ward Lange - Tandarts Emmeloord

Ward Lange aan het woord

“Het is een grote eer om de praktijk van tandarts Leo Jonker te mogen voortzetten. Wij streven ernaar alles zo vertrouwd mogelijk te houden. Ondertussen werken wij hard aan het moderniseren van de praktijk en het uitbreiden van ons zorgaanbod. Zo voeren wij steeds meer behandelingen gewoon uit in de praktijk! Dat is prettig voor u als patiënt, maar ook zeker voor ons als team. Ik kijk ernaar u persoonlijk te mogen ontmoeten en behandelen!”

Ward Lange

Tandarts-Implantoloog

Wie werken er bij ons in de praktijk?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn het team van Tandartspraktijk Emmeloord.

Contact opnemen!

Neem contact met ons op via 0527-697800 of het onderstaande contactformulier.

Verzenden